Yaa bana arc enemy menemy düşmanlı müşmanlı şeylerle gelme. Desen ki hadi Serdar gelicek Kenan gelicek Duman, MFÖ vs gelicek gidelim keyfimize bakalım ama kafanı sallamaktan zaten beynin sulandı hala git salla kafa bu ne yaa sallabaş child.
Hayatın güzelliklerini gör düşmanlı müşmanlı seni hayata küstürcek şeylere özenme hayatı sev, hayatla barış çık biraz hava al Dursun'la bi tatile çık 2 gay manita yapın kendinize gelin sizin tedaviniz bu ama tedavi süresince benden uzak durun
Olm senin manita iğrençti. Şey gibi çaldı. :/ İğrendim resmen. 1 parça çal. Git 2 parça içerde takıl. Geri gel 15 dk konuş kafa ütüle. Hadi diyosun sert bi parça girecek. Ninni giriyor. Sonra bakıyon yarıda gitmiş arkada sandalyede oturuyor. İlk defa gelmiş. Bir dahada gelmesin zaten. Youtube'den videoları izlerken daha çok eğleniyorum. Ses sistemide dandirikti müzik adına pek birşey olmadı. Sarmadı dedim biraz Taksim'de takılayım. Uyku moduna geçtim direk. Baydırdı herkes bu gün. Baktım sarmadı dedim evime gidip uyuyim, geldim şimdi.