Bak senin olayın daha iyi elemanı tanıyanlar varmış adı enesmiş, şu kadar söyleyim siz gidin şikayetçi olun onu bulurlar, ama yapmıycaksınız yaparım ederim demeyin.
Bu tipler ufak işlerin adamı büyük işlerin adamı gidipte sitelere index basmaz k larca $ olmadıkça.Zaten büyük işlerin adamlarını bulmakta medyada haber olur.Yani onda o kadar bilgi olsa, beyin kapasitesini boş işlere harcamaz.Adamın biri bir gün çıkar bir yapışır o zaman anya Konya neresi öğrenir.Yada demir parmaklıkların tadını alınca gözü açılır.
Çocuk ise eğer 18 yaş altı en kötü ihtimal hapis almasa bile kamu cezası alır eğer cezayı yerine getirmez ise kesilen hükümü paşa paşa yatar.Kamu cezası gidersiniz 6 ay bakırköyde paspas atarsınız,yada belediye işlerinde çalışırsınız ara dönemlerde imza atarasınız atmaz iseniz kesilen cezaya göre işlem yapılır para yada hapis.
Sen niye korkasın o beyin çekirdekleri eksik olan korksun.Kapat hacklerim hadi len burası dağ başı iyi bizde alıp keleşi çıkalım tam olsun ne fantezi.
Geçmiş mesajlarıma bakarsanız şirket sitemizi hack eden bir çocuğa ne olmuştu görebilirsiniz.Allah adamı mahkeme kapıları ve avukatların eline düşürmesin şundan söylüyorum, özellikle suçluysanız vay halinize.
Bu kadar uzun yazdım çünkü bu tiplere sinir oluyorum,dövesim geliyor ama yapamıyorum kanun nizama ters.Bazen artistlik yapıyorlar Şişlide ki adresimi veriyorum gelende yok gidende, yani klavye arkasından vadicilik oyanayan çol çocuk tayfası bunlar,emek hırsızı pis lamerler,gelişimi tamamlayamayan insan dışı yaratıklar.
Sana tavsiyem faaliyet belgesi olan bir firmadan host al,hack edilirsen bırak kalsın öylece kalsın daha sonra loglar ile suç duyurusunda bulun,host aldığın yer şahitlik yapsın.Hiç bir şey bilmiyorsan bulunduğun ilin Bilişim masasını ara mutlak yardımcı olurlar.