Steve Ballmer'ın bazı konularda cahil olduğunu biliyordum da işi bu noktalara getireceğini düşünememiştim.

Google'un işletim sistemi, temelde Netbook'lar için geliştirilmiş, tek başına ayakta duran bir platformdur

Netbook'lardaki hedef, internet merkezli bir bilgisayar sistemidir. Yani, eğer elindeki bilgisayarı internet için kullanacaksan al sana sıfır bir sistem, üstüne küçük bir işletim sistemi, bununla kullan, ağır windows'u kullanma, maksadıyladır. Cihazlar daha ucuzdur

Ha bu model şu ana kadar başarılı olamamıştır, ayrı.

Ama bu Google'un işletim sistemi pazarına Windows ayarına girdiği manasına gelmez.

Ayrıca Google'un uzun vadede planladığı bambaşka bir işletim sistemi var, bu sistemde kullanıcıların işletim sistemi uzakta bir yerde olacak (gmail gibi) ve elindeki basit/ucuz cihaz herhangi bir yerden bir sunucu çiftliğindeki bu işletim sistemini kullanacak.

Henüz o bant genişliğine ve sunucu gücüne ulaşamadık.

Tüm bunlara bedava internet bağlantısını ve çok ucuz bilgisayarı ekleyin.

Yani Google daha yolun başında ve Ballmer her zaman olduğu gibi yine başarısız olacak.

Ellerinde IE gibi bir güç varken Live'ı neden istedikleri noktaya getiremediklerini ve yedikleri tonla tekel davasını konuşsun bir de yiyorsa.