papagan33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
servetese ben hiç pahalı host alıpta sorun yaşayan birisini ben görmedim sen gördün mü ? vallahi adam tıkır tıkır çalışıyor bundan sonra ucuz ne varsa nette şüphelenecem ilk başta oh be dedim tam kafama göre firma gördük tam kafama göre firmaymış umarım mağdur olan arkadaşlar bende dahil olmak üzere herkes emeklerine kavuşurlar şu saat oldu çıkıpta bir kişi açıklama yapmadı buda firmanın ne kadar müşterilerle ilgili olduğunu gösteriyor sanırım.

dostum haklısın bişey demicem adam sırf bundan ekmek parası kazanıpda ucuza host satarsa belli bi yerden sonra batar elbette ama kebirhost cok pahalı degil mesala kaliteli hizmetleri var derim tabi onlarında aksaklıkları olmustur. Tek bu işden para kazancam diye düşünürlerse batarlar web tasarımı filanda yoktu sanırım orda kocaman ofis kiralamıslar bide tabi kaldıramadılar bu kadar gideri 2 ortak oluncada karı 2 ye bölmek zorundalar. Başka yerdende gelirleri yok adamların iyice sıkıştılar
alırken host ucuzluguna elbette bakıcan ama gidipte 1 yıllık yerdende almıcam kaç yıldan beri bu sektördeler kötü yönleri nelerdir bakıcan tabi bunları siz ben daha iyi bilirsiniz 3 yıldan beri bu söktördeyim natrodan saşmıyorum kötü yönlerini görmedim daha