merhabalar bni bilen bilir süper şakalarım vardır r10 üyelerinden Bencil arkadaşımızıda feci işlettim çok komikti.oalyı şöyle anlatıyım bir domains satış sitesinde domainlerini satışa sunan arkadaşımıza K.D. adı soyadıyla aşırı yüksek teklifler veriyorum ve arkadaşımız o heycanını msnden benimle paylaşıyor

buyrun
bu msn konuşmaları:
Alıntı
Bencil: Domainparket.com aracılığıyla yapmış olduğunuz tekliflerde ne kadar ciddisiniz ?
K.D.(K.D. kod adlı ben

Şakacı): eğer uygun görürseniz almayı düşünüyorum verdiğim bütün teklifleri
Bencil: r10'a üyeliğiniz var mı acaba ?
K.D.(K.D. kod adlı ben

Şakacı): r10 da kendi üyeliğim yok pek girmiyorum öyle sitelere ben genellikle çok büyük projelerde çalışıyorum bu alan adları gerekli bana
Bencil: Satış nasıl olacak peki ?
K.D.(K.D. kod adlı ben

Şakacı): havalaye yapabilirim ücretleri hemen? çok acele lazım ben ünlülere internet siteleri hazırlıyorum televizyon firmaları v.b. siteleri hazırlıyorum suveter.com mesela derya baykalın kendi sitesi olacak.sanırım bu programıyla fln alakalı bir içeriği olucak
Bencil: parayı eldende teslim edebilirim.istanbulda oturuyor iseniz nişantaşı starbucks da buluşalım uyarmı?
K.D.(K.D. kod adlı ben

Şakacı): Eğer gerçekten ciddiyseniz Asya Katılım Bankası A.Ş belirttiğim hesap numarasına ödemeyi yaptıktan sonra domainler hesabınıza aktarılır.
Bencil: sizin bana kazık atmayacağınızı nereden bilebilirim?
K.D.(K.D. kod adlı ben

Şakacı): bak emreciğim benimle dalga mı geçiyorsun sen? ben paraları gönderiyim sen avrupaya kaç sonra domainler gitti... derya baykala ne diycem sonra ben?
buda bencilin bana msnden yazdığı mail konuşmaları
Alıntı
Bencil: olm bu ne ***
Blacksta: ne ne la
Bencil: Domain Parket Hemen Al Formu Detayları
Gönderen : Kerim d.
E-Mail : ****gmail.com
Telefon : 05****
Konu : haftaici.net için teklif
Teklif : 800
Gönderen : kerim D.
E-Mail : ****gmail.com
Telefon : 05****
Konu : midilli.org için teklif
Teklif : 18000
yuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bencil:
olm dalga geçiyor resmen
bak kaan adama
mail attım
Blacksta: ee?
Bencil: Domainbişey.com aracılığıyla yapmış olduğunuz tekliflerde ne kadar ciddisiniz ?
cevap yazmış eğer uygun görürseniz almayı düşünüyorum verdiğim bütün teklifleri
Blacksta: eee tamam olm sat
Bencil: uçmuş *** bu r10 a üyelik var mı diye sordum bakalım
Blacksta: tamam sen soradur ben bi yerleri temizleyip geliyorum son durum nedir
Blacksta: kanka noldu adam dalga geçiyo demi snnle
Bencil: olm kaan herif manyak ***
Blacksta: neoldu
Bencil:
**O adam: r10 da kendi üyeliğim yok pek girmiyorum öyle sitelere ben genellikle çok büyük projelerde çalışıyorum bu alan adları gerekli bana
ben:
Satış nasıl olacak peki ?
** O adam:
havalaye yapabilirim ücretleri hemen? çok acele lazım ben ünlülere internet siteleri hazırlıyorum televizyon firmaları v.b. siteleri hazırlıyorum suveter.com mesela derya baykalın kendi sitesi olacak.sanırım bu programıyla fln alakalı bir içeriği olucak
Bencil:
Eğer gerçekten ciddiyseniz Asya Katılım Bankası A.Ş belirttiğim hesap numarasına ödemeyi yaptıktan sonra domainler hesabınıza aktarılır.
16 Temmuz 2009 15:14 tarihinde absolut absolut <****gmail.com> yazdı:
havalaye yapabilirim ücretleri hemen? çok acele lazım ben ünlülere internet siteleri hazırlıyorum televizyon firmaları v.b. siteleri hazırlıyorum suveter.com mesela derya baykalın kendi sitesi olacak.sanırım bu programıyla fln alakalı bir içeriği olucak
abi
ıfff
ben direk
avrupaya parayı alır almaz
Blacksta:
aHAHAHHA
Bencil:
cevap gelmedi daha zaten büyük itimal *********** önce domainleri isticekti
Blacksta:
sat
gitsin
olm
*********** değildir
domainleri verme önceden
Bencil:
Eğer gerçekten ciddiyseniz Asya Katılım Bankası A.Ş belirttiğim hesap numarasına ödemeyi yaptıktan sonra domainler hesabınıza aktarılır.
bundan sonra
cevap gelmedi daha
Bencil:Adam parayı elden teslim etcekmiş.sanırım ciddi?