Dostum sanırım yanlıs okuyorsun ?
Ben en iyi PS ile kesilir diye birsey demedim.Sende "Hayır PS ile degil FW ile kesilir" demedin. Salladıgının farkındamısın ?
Post ları bi okurmusun rica etsem ? PS ile alakalı soyledigim tek kelime:
PS ve diger Adobe ürünlerinde yapılabilecek en iyi CSS aktarımı ancak budur.Ve iyiki ancak bu kadar aktarılabiliyor.
Ayrıca "Ertürk; ben kodlama falan bişey mi karıştırdım yada fireworksu ne derece biliyorsun mu dedim" cümlesinde bunu ima etmediğini soyluyorsun ama "Sanırım fireworks teknolojisini duymadınız." diyerek FW ile uzaktan yakından bır alakam olmadıgını ima ediorsunuz. Bende buna istinaden bilgisayarımda tasarım ve yazılım aracı olarak sadece FW ve NOTEPAD++ oldugunu soyluyor ve FW hakkında neredeyse A-Z ye herseyı bıldıgımı soyluyorum.
Ayrıca JustGo ya katıldıgım tek nokta : "İstediğin teknolojiyi koy buraya.Nasıl bir programı açıp kod yazmadan alışveriş sistemi yazamıyorsan, CSStede programlar ile her istediğini yapamıyorsun" kelimesi. Baska bırsey degil.
Bence olayları saptırmayalım dostum. Ne dersin ? Soylemedigim seyi soylemişim gibi lanse etmen pek hosuma gitmedi acıkcası. Postları tekrar okursan benden yana bır hata yada küçük görme durumu olmadıgını goreceksin.
Tekrardan ellerine saglık makale için.