DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağdur olduğun için espiri kaldıramadığın farkındayım ama yukarıdaki yazdığım bir espiri idi.
Sitemde kullanıcıları halen alışamadımı kapanıp açılmalara ilginç sadece bizde barınırken 5 6 kere ödeme sorunlarından ben kapatmışdım sunucularını şimdide aynı sorun coredeluxe ye ödeme yapmadıkları için yaşanıyor.
vallahi alışmaya çalışıyorum ben açıkcası olmuyor hocam be vallahi ucuz diye ilk bu firmadan aldım keşke almasaydım bıraktım site işlerini yemin ederimki ucuz etin yahnisi tatlı olur diye bir söz vardır bu tam bizlik işte gerçekten alacak arkadaşlara yemin ederimki tavsiye etmiyorum almayın başka firmadan alın diyorum ticketlere cevap vermiyorlar kaç saat geçti daha halen cevap yok aldıkları elemanlar anlamıyor yemin ederimki daha bugün telefon açtım başka bir elemanı oranın müdürünü bekliyorlar aynen böyle dedi eleman olmaz ayıptır bu ya yazık günah ya dükkan açacağınıza müşterilerin sorunlarıyla ilgilenilsin umarım yazdıklarım host veya domain alacak arkadaşlara yardımcı oluyorumdur lütfen almayın lütfen