Soldy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak arkadaşım son kez yazıyorum burda daha yazmyacağım benim işim gücüm belli.
Artı şunu şöylemek istiyorum malum r10 da herkes dolandırılıyor bununda önlemini almak benim en doğal hakkım ben zaten haksız olduğum konuda hakkızım dedim.
Ve artık bu konu kapanmıştır benim için çünkü insanlar okumadan cevap yazıyorlar benim msn logundaki ilk günden bugüne kadar konuşmaların hepsi vardır.
Artı ben tamamen yasal olarak devir teslim yapmak istedim arkadaş yanaşmadı artı şöyle bir durum var.
Ben fatura istiyorum o bana bilmem ne kadar parça köntür faturası keseyim diyor artık sonunu siz düşünün ne olurdu kim bilir.
İyi çalışmalar.
Bak güzel kardeşim,

https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...iyorsunuz.html

Şu konuyu öncelikle bir incele.

Daha sonra, sen bana dedin ki 900 tl fatura keseceksin. Ben sana .com.tr devretmiyorum yönlendiriyorum. Bunun faturası olmaz. Ben sana awbs ve tema veriyorum. Bunun faturası 200 tl keserim dedim baştacı. Ama sen bana diyorsun ki 900 tl fatura keseceksin, bunun kdv'sini de sen ödeyeceksin.

Sonra dedin ki %50 sen %50 ben ödeyeceğim. Onu bile kabul ettim. 106 TL KDV'si yapıyor. Ben niye rısk'ımdan olayım. Onu bile kabul ettim.

Eğer ki fatura ihtiyacın varsa söyle bana dedim sana 10.000 tl keseyim. Fatura benim için önemli değil, parça kontör faturası keserim sana dedim.

Ama sen bana olmayan bişeyin faturasını istiyorsun.
200 TL AWBS ve TEMA Farzedelim. 700 TL Neyin faturası ? Müşteri mi sattım diyecem ? Ben daha önce de herkese belirttim. Ben müşterilerime fatura kesmem ve böyle saçmalık olmaz. Su gibi yukarıya temize çıkmak istiyorsun. Ben senin gerçek yüzünü biliyorum.

Sözleşmeler var zaten elimde, kaşeleyip, imzalayıp sana gönderildi. Onları da paylaşacam burada. İnsanlarda suç arama, kıvranma ve kaçma! Sözleşmelerde fatura da geçmiyor.