Site adresi : pm isteyin
Site için istenen fiyat:300 ytl
Sitenin aylık getirisi: reklam vs koymadım
Sitenin açılış tarihi: yeni site
Kategori, sitenin içeriği nedir: *****
Günlük hit sayısı, kaynak link:2k-3k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1 yaşındadır ve pagerank değeri 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:sınırlama yok
Hosting dahil midir:sunucumda barınıyor istenilirse senelik 30 ytl barındırırım.
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:lisans sorunu yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınır yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Arkadaşlar ingilizce ***** sitemle ilgilenemediğimden satıyorum..videolar eklemediğimde 2k da seyrediyor hit ama videolar atıldığında hızla yükselişe geçiyor 3k ve üstü.Pagerank 3 dü fakat backlink sağlayamadığımdan düştü..Bot vardı fakat şuanda sorunlu isteyen entegre ettirir.Videolara her gün 10 üzerinde yorum gelmektedir alexadanda belli oluyor zaten hitler ve girip çıkılma vs.Script mahirin scripti kendim için düzenletmiştim bu scriptte başka sitelerimde büyük paralar kazandım.Çok ***** sitem olduğu için malesefki ilgilenemiyorum digitalpointte açıcaktım fakat gavurlar kazanacağına türkler kazansın dedim.Tasarım eates enes tarafından yapılmıştır full olarak.Siteyle ilgilenilirse düzenli backlink ve post atımı yapılırsa güzel paralar kazanılır ilgilenen arkadaş düzenli şekilde büyük paralar kazanacaktır.
Pm atmama hakkımı saklı tutuyorum acil paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorum istenilen fiyat gelmezse siteyi satmayıp kendim postcu vs tutarak ilgileneceğim.