Merhabalar,

Öncelikle çalışmanızda yaşadığınız tatsızlıktan dolayı duyduğum büyük üzüntüyü dile getirmek istiyorum, geçmiş olsun.

Projenizde size yardımcı olabilirim, özelliklere değinecek olursak

+ Php ve Mysql ile kodlanır.
+ Tamamen Sef link ve SEO uyumlu kodlanır, kullanıcı ve arama motorlarının ulaştığı bütün sayfalar sef link sistemiyle donatılır.
+ Css tabanlı, Div içerik sistemiyle kodlanır, tasarımı fireworks, photoshop gibi güçlü tasarım çözümleri ile yapılır ve görselliğe çok önem verilir.

İçerikle ilgili özellikler ;

+ Bayilerin üye olması ve ürünlerini göndermesi için panel.
+ Bayiler birbirini görmeyecek denmiş ama, istenirse bayilere özel tanıtım sayfası, ve tanıtım yazısını bayilerin panelden düzenlenebilmesi. Yani web siteniz bir nevi banner rehberi görevi de yapabilir.
+ Ürünlerin panelden onaylanarak, ürün kategorileri altında yayına konması.
+ Siparişlerin online olarak web sitenizden alınması. Veyahut tabii ki telefon vb. bilgileriniz de bulunur sayfalarda.
+ Haber ekleme ve düzenleme.
+ Kampanya ekleme ve düzenleme
+ Ürün, haber ve kampanyaların yorumlanması (isteğe bağlı)
+ Ürünlerin puanlanması (isteğe bağlı)

Sayılan özelliklerin yanısıra, kodlama sırasında ekleyeceğiniz istekler de itina ile yerine getirilir.

İstediğiniz web sitesine içerik ve amaç bakımından çok yakın ciddi bir referansım var, ilgilenirseniz paylaşmak isterim.

Linkini buraya yazmak etik kaçmaz diye yazmıyorum, özel mesaj yolu ile linkini göndereyim hemen yorumumu gönderdikten sonra.

Çalışmanızda başarılar diler, hayırlısıyla bir sonuca ermesini temenni ederim.

İyi akşamlar..