Birinci şöyle bir durum kaç gündür ben madur etmedim en geç cumaya kadar bütün işlemler biter ödemeyide alırsın dedim.
Artı herkesin ahlakı kendine birde yarın bir gün sorun olsa ben ne yapacağım nasıl hak idda edeceğim soner çetin kendi hesap bilgilerini vermiyor ne uğur şahin hesabı veriyor nede kendi hesap nosunu veriyor böyle bir saçmalık olamaz msn log unu iyi okuyun ondan sonra yorum yapınız.
İstediğim kişinin hesabını vermekte özgürüm. En geç cuma'ya kadar. Paranın tamamını alırsın dedin 3 gündür paranın yarısını göndereceksin. Ne telefonlarıma cevap verdin, nede 15.30 dan önce ses çıkardın. Tamam ben sana dönerim oyala 1 saat birdaha ararım cevap vermez 1 daha ararım meşgule atar. Güzel kardeşim. Daha fazla bitirme kendini. Allah'a şükrediyorum ki müşterilerimle çok mutluyum ve huzurluyum. İyi ki satmamışım, iyi ki böyle birşey olmuş. Hemde senin ne olduğunu r10 iyi anladı. R10'a takılmaz arkadaş, ama özelden pm atar müşteriye öyle çeker müşteriyi daha sonra telefonda müşteriye s*****m müşteriyi gibi sözler söyler. Daha fazla söyleyecek sözüm yok.