Merhaba

İlk önce şunu söyliyeyim aşşağıda bahsedeceğim site bizim için önemli olan bir projeye yonelik 1.5 ay önce yazdırmak için birilerini aradık ve biriyle anlaştık fakat halen anlaştığımız kişi siteyi tamamlamamış hatta isteğimiz dahilinde hiçbirşey yapmamış ücretin yarısınıda almıştır bu nedenle bu kişiden vazgeçip burdan anlaşabileceğimiz birisini arıyorum ve aşşağıdaki site için tekliflerinizi bekliyorum.

Sistemi genel hatlarıyla anlatırsam telefonculara yönelik bir portal biz burda bayi alımı yapacaz bayiler kendi panelinden stoklarını sisteme girecez ve biz o stoklara göre ürünleri satışa kendimiz koyacaz.. burda hiçbir üye birbirini görmeyecek görsel açıdan ve kullanım açısından güzel olması da çok önemli...

yani hazır bir sistem üzerinede istediğimizi yapabilirsiniz yeterki işleyiş ve görsellik güzel olsun amacımızda o...
burda iş güvene dayalı olduğundan sözleşme tercihimdir bu sizin için daha iyidir..
burda anlaşmamız doğrultusunda şu anki kişiyle irtibatımı kesip paramı alacağım.
burda en önemli unsur zaman kısa süre içinde bitmesi gerek ve yapacak kişinin sözünde durması çok önemli malum sütten dilimiz yandı
ilginiz için teşekkür ederim tekliflerinizi bekliyorum profilden msn me ulaşabilirsiniz...