öneriler gelmiş

herkese teşekkürler.
Femi aklından dahi geçirmemeni öneririm, beynini yıkayabiirler çünkü, çokça örneğini gördüm. Bunun dışında sakın adı var diye çok popüler bir dersaneye de yazılma. 11. sınıfta gop kavram'a gidyordum. İndirim sınavında %60 indirim kazandım 1.000 tl e 12. sınıf için de kaydoldum. Daha sonra bir hocayla atıştık ben kaydı sildirdim finale geçtim. Nerden baksan 3 katı fazla para ödedim ama karşılığını alamadım. Bir kere çok sayıda öğrenci olduğundan seninle ilgilenmiyorlar. Doğal olarak.
Seneye dersaneye gidecek olsam Sınav ya da Kavram'a girerdim ama bu sene girecem bir yerlere
final nasıl diyecem ama yazmışsın, sınav yada kavrama giden birilerindenmi duydun? bildiklerin varsa yazarsan sevinirim.
Her yerdeki sınav dershanelerinin,finallerin vs. hepsinin kalitesi farklıdır sana tek tavsiyem çok öğrencinin gittiği dershaneye gitmemen o zaman az ilgilenirler birde dershanede ortamın olmaması bizim dershane de paso ortam vardı sonuç haftaiçi

:P
hepsinin kalitesi farklıdır ama 3 aşağı 5 yukarıda standardı vardır diye düşünüyorum.
birde kültür ve arşimet girdi aklıma, kültür için dinci diye 1-2 bişey duydum, varmıdır doğruluğu