Soldy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi kimse boş boş konuşmasın birincisi adam kaplanbilisim.com.tr yim diyor hesap nosunu başka bir şahış adına veriyor.
Bu bir ikincisi bende diyorum ki. Uğur Şahin Kaplan adına olan hesap istedim ve kendisi kapattım diyor bu nasıl bir iş oluyor ben nasıl güveneceğim burda bu arkadaşa.
Üçüncüsü bu tarz insanlar içinde kimse apuk supuk şeyler yazmasın herkesin bir ilkesi vardır bunuda burda kesinlikle unutmayın.
Ama ben bugün çok büyük bir hata yapıyordum bunu anladım.
Herkese iyi çalışmalar.
1.si kaplanbilisim.com.tr yi sana devretmeyecektim, sadece yönlendirecektim. Sözleşmeleri de koyarım buraya.

2.si Uğur Şahin KAPLAN'ın banka ile problemleri var herşeyi sen bilemezsin. Banka parasına el koyuyor. Adına hesap yok. Geçmişte yaşanan olaylar var. Özel sebepler var.

3.sü Hergün uğur şahin kaplan ile mi muhattap oldun benimle mi ?

Arkadaşlar siz söyleyin, kaplanbilisim.com.tr kimin ve kim yönetiyor. Herşey bana ait. Sana ortağımın numarasını vereyim ara konuş. Senin almaya niyetin yok 3 gün ektin beni Allah'ından kork. Terbiyesizleşme daha fazla.

4.sü senin tarzını konuşma tarzını telefonda ettiğin küfürleri biliyorum ben sen neyin peşindesin? Herzaman kendini haklı çıkarma çabasındasın. Bu kıvranışında ondan.

5.si sen ne kadar seviyeli bir insan olduğunu gösterdin telefonla s****r ederim bilmem ne müşteri için sölediklerin bunlar.

Benim daha fazla ağzımı açtırma, kötü olur senin için.