Nacizhane kısıtlı seo bilgim ile yararlı olduğunu düşündüğüm bi yazı yazdım.İnşallah doğrudur ve size de katkısı olur.

Merhabalar bilindiği üzre google botu resim dosyalarınının içeriğini renk hariç tanımlayamaz ve değerlendirme yapamaz.Bunun için resimlerimize alt=”" tagını girerek iki ” işaretinin arasına resimimiz konusu hakkında ufak sözcük ve sözcük öbekleri girmeliyiz.Buraya kadar olanlar zaten biliniyor.

Benim denediğim ve faydalı olduğunu düşündüğüm yol ise şu;

1- Resimlerimizin boyutlarını fazla büyük tutmamak,

2-Resimleri konu veya sayfa içinde konumlandırırken mutlaka ilk 50 kelime içinde olması,

3-İlk 50 kelime içinde geçen ve ağırlığı %5 ile %10 arasında olan ve google da yer alınmak istenen kelime ile alt tagının içinde geçen kelime ve kelime öbeklerinin benzer veya aynı olması,

4- Ve en önemlisi resim dosyalarını ftp dosyaları arasında derinlerde değil anadizine yakın , mümkünse anadizinde tutmak.Bundaki amacım google image botunun url kaydederken kısa olması sebebiyle artı bir puan vereceğini düşünmemdir.

Yukarda yazılanları bizzat denedim ve başaralı olduğunu gördüm.İnşallah sizin içinde aynı etkiyi verir.Başarılı seolar.

Resim için Seo | kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle