Merhabalar Alexa: 273 K ( Her geçen gün 5-10 k artıyor ve ilerleyen zamanlarda daha iyi konuma geleceğine inanıyorum. )
Pagerank Değeri : 3 [üç] bir dahaki güncellemede inşallah
4 gelecektir.
Backlink Sayısı: Yaklaşık olarak 5 bin.
Hit: Minumum 5k fakat bazen 10 bazen 12 bazen 6; ortalama olarak
7k olarak diyebiliriz. Ama 5'i düşmemektedir.
İçerik: Her türlü genel içeriği kapsamaktadır; ağır basan konular albüm tanıtımları, öss gibi bildiğiniz güncel konulardır. Site adsense kullandığından dolayı yasa dışı içerik bulunmamaktadır.
Ayrıca blogum bu yıl 2. yaşına girdi. Vereceğiniz tanıtım yazıları tarafımca 3 link çıkışı verilerek yazılır. Yazılar oldukça kaliteli ve uzun olacaktır bundan şüpheniz olmasın. Sitede şuan sadece 1 tane link çıkışı bulunmaktadır ve 3 tane nofollow değersiz linkler var. Daha önce 1 tane tanıtım yazısına blogumda yer verdim. Vereceğiniz yazılar blogumda 1 yıl olarak kalır ve fiyatı 20 TL ' dir. Piyasayı pek bilmem blog kaliteli olduğundan bu fiyatı koydum; sitede hiç bir kopya içerik yoktur. Ve son olarak google'da
3.2 k indexi bulunmaktadır,
her gün 3-5 uzun güncel yazılar yazmaktayım.
Tanıtım yazılarını itraderi +5 olanlara satış yapabilirim / p.m atabilirim ve herşey bu kadar açıkken boşuna p.m istemeyen olmazsa sevinirim. Tanıtım yazıları tarafımca
haftalık olarak eklenmektedir bilginize.
Sınırlı sayıdadır; sadece 10 tane. Tanıtım yazılarını aldıktan sonra 1-2 ay sonra tekrardan alış yapabilirim. Bunun yanı sıra blogumda başta dediğim 1 linkten hariç başka satış yapmayacağım; yani 1 çıkışlı blog sitesinden tanıtım yazısı alabileceksiniz. Bu arada backlinkler sağlamdır
Ödeme: Ziraat Bankası / Yıllık 20 TL.