Gorgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galatasarayın böyle bir maçta full kadro oynamasını beklemek saçmalık. En basiti, Tobol'u küçümsediğim için demiyorum ama Galatasaray ile boy ölçüşebilecek kapasite de bir takım değil, hoca elinde gençler varken neden böyle bir maça asları sürsün ki? Rijkard ın henüz tüm oyuncuları tanımaması normal bu zamanla oturacak ama adam elinde ne var ne yok bunu görmek zorunda. Hazırlık maçların da ve şu turnuva maçların da as oyuncular da oynadı ama ağırlık gençlerden taraftaydı, şimdi full kadro bu maça çıksa 2-3 as ı sakatlansa galatasarayın ne olacak ?
Gençler böyle bir maça çıktığında çoğu astan daha ateşli, daha istekli oynuyor sonuçta avrupa maçı emin ol bunları rijkard bizlerden çok daha iyi ölçüp biçiyordur.
Rijkaard'ın bizden daha iyi ölçüp biçtiği kesin ona bişey demiyorum zaten ama çoğu zaman böyle oluyor ve yeniliyoruz veya kötü bi sonuç alıyoruz.Örnek vermek gerekirse tromso faciası ben o yüzden dedim ama kadroya bakılacak olursa rijkaard yine güzel bi kadro çıkartmış benim istediğim tam olarak buydu zaten hem hep as oynatsın demiyorum ama full yedekleri çıkarmanında bi anlamı yok diye düşünüyorum