Merhaba arkadaşlar, resimlerin indexlenmesi ile ilgili son konum artık bıktım bırakıcam kendi haline
Şimcik gelelim konumuza. Blogum sadece resimler üzerine diyebilirim.
Site 7 aylık faal, domain ise 2 senelik. 20k nın üstünde resim kendi sunucuma upload edilmiş durumda. Alt tag-title yerli yerinde. Hit 1k civarı git gide yükselmekte iken yavaş yavaş düşmeye başladı ve 400 tekile indi, halende inmekte.Görsel aramalarda 500 civarı indexli resim vardı ve artıyordu ancak artık düşmüşte düşmüş. Filtre kapalı iken aramada 10 resim anca çıkıyor ama onlarda başka sitelerin benden almış olduğu resimler (
BKNZ). Filtreyi kapatınca ise 500 resim görünüyor. Ne alakaysa? Site ad*lt değil bişey değil? Sitenin hiti zaten %90 görsellerden geliyordu ki görsellerde bu durumu çözemedikten sonra sitenin açık kalmasının pek bir anlamı yok
Yabancı ünlü kadınların resimleri var ki zaten upload ederkende
Hilary Duff ile ilgili konu ise resim adıda
Hilary Duff olarak ekleniyor. Bu resim neden filtreye girer? Sitede açılan konular en geç 10dakika içerisinde indexleniyor çok güzel problem yok.
Görsel aramalarda iframenin kaldırılması için kullanılan
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
if (top.location != self.location) top.location = self.location;
</script>
kodunuda ekledim ama yine bir fark yok. Site hergün güncellenir ve kafadan 20 konu eklenir.
Velhasıl günlerdir bununla uğraşıyorum ancak halen bir gelişme yok işin içinden çıkamadım. Sizlerden ricam birde siz bakar, incelermisiniz sorun neden kaynaklanıyor, nerede yanlış yapıyorum-yada yaptım?