webadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ee burada ödemeyi yapmamışsınız.
SonerCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuyun bakalım, kime hak vereceksiniz. Herşey ap açık ortada. Yapılan yanlışlar ortada.
mzf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderilen ücretin şahısa gittiğini bu yüzden problem olabilir düşüncesine kapılmış Soldy.Firma sahibinin hesap numaralarına gitmesi, devir sonrasında bir problem oluşursa eğer Soldy firmasının elinde bir kanıt olabileceğini gösterir.
Merhabalar,
Sözleşmeler yapıldı, sözleşmelerde şart şuydu. Paranın yarısı alınır, bilgiler teslim edilir siteler taşınır paranın tamamı alınır.
Sözleşmelerde kaşemi bastım, imzamı attım. Kendi adımı verdim, hep benimle muhattap oldular ama yine ödeme de sorun çıkartmaya çalıştılar. Bana dünya problem çıkardılar.
Loglarda herşey ortada, bunun yanında telefon görüşmeleri var ama kayıtlı değil.
Herşey ap açık ortada, çıkardığı aksilikleri görün.
Saygılarımla;
bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm herşey halledilmiş, anlaşma sağlanmış, tek sorun hesap no farklı kişinin olması mı?
Bugünkü msn loglarını okumak için tıklayınız.
Konuşma Günlüğü
Şimdi kimse boş boş konuşmasın birincisi adam kaplanbilisim.com.tr yim diyor hesap nosunu başka bir şahış adına veriyor.

Bu bir ikincisi bende diyorum ki. Uğur Şahin Kaplan adına olan hesap istedim ve kendisi kapattım diyor bu nasıl bir iş oluyor ben nasıl güveneceğim burda bu arkadaşa.

Üçüncüsü bu tarz insanlar içinde kimse apuk supuk şeyler yazmasın herkesin bir ilkesi vardır bunuda burda kesinlikle unutmayın.

Ama ben bugün çok büyük bir hata yapıyordum bunu anladım.

Herkese iyi çalışmalar.