2100 mesajınız var ama bilginiz yok. Adsense ödemeleri ayın 1-31 'i arası birikir ve ertesi ayın 15'ine kadar banka hesap bilgilerinizi girdiyseniz ve pin sorununu hallettiyseniz o ayın sonunda ödemeyi alırsınız.
Örneğin:
1-31 Mayıs tarihleri arasında $100 biriktirdiniz. Haziran ayının 15'ine kadar da pin şifrenizi girdiniz ve banka hesap bilgilerinizi doğruladınız.Öyleyse Haziranın sonunda Mayıs ayında kazanmış olduğunuz hakediş miktarınızı alırsınız.
Olay bundan ibaret.Herkes aynı şeyi soruyor.Detaylı bilgi için adsense panelinize girdikten sonra
buraya tıklayarak veya
https://www.google.com/adsense/suppo...tr&answer=9905 buradan bakınız.
Umarım bundan sonra bu tür sorularla karşılaşmayız.
Daha önce arkadaşın dediği gibi 15ine kadar geçmeniz gerekiyordu 100$ı bir sonraki ay ödeme alabilmeniz için. Yaklaşık 2 yıl önce benzer bir durumu yaşamıştım ordan biliyorum. Fakrlı bi sponsor kullanmıştım. ayın 20 sinde reklamı koydum, ay bitmeden 220 dolar yapmıştım. fakat bir sonraki ay değil daha sonraki ay aldım ödemeyi. Sonradan değiştimi bilmiyorumda en son 15 ine kadar 100$ın geçilmesi gerekiyordu. Mail atıp sormuştum ödememin gelmemesi üzerine