Hatalı sensin..
1: Extra yedekleme almadığın firmadan kesinlikle olası bir veri kaybında yedek talebi edemezsin yine sana hacklenende olsa o yedeği vermişler
2: Sen reseller bayisisin sen nasıl olur sağlayıcına bana wordpress kur dersin şaşiyorum Reseller bayiliği veripte reseller müşterisine wordpress kuranlar söyleyecek söz bulamıyorum ( durumda reseller alip wordpress kur diğerek sen hatalı - Reseller sağlayıp reseller müşterisine wordpress kuran sitemde hatalı ( Şahsen benden alsan reseller bana wordpress kur dersen ben seni ertesi gün hizmetine son veririm reseller kullanmasını bilmiyorsan almicaksın Hosting alacaksın )
3: Sitelerinin Güvenliği sana aittir. Bilinçsiz olarak kurulan wordpress / Vbulletin gibi yazılımların Dosya güvenliğini almak senin görevindir chmod ayarlarını yapamıyorsan reseller almıcaksın hosting alacan tutaksın bir webmaster kuracak güvenliğini sağlayacak
4: Adamların kendi sitesini yenilemesi seni ilgilendirmez
sen benim müşterim olsan bana gelip ben sitemi nasil koruyacam ben nasıl wordpress kuracam desen o dakika senin yedeklerini verir yollardım
Bilmiyorsan Bildiğin bir hizmeti al Reseller yerine Hosting al Reseller almandaki maksat sitelerini kendin açman kendin kurman ve müşterilerinle kendin ilgilenmendir alt tarafı bi wordpress kuramiyorsan bana wordpress kur diyorsan sağlayıcına almıcaksın o zaman
Sitemdeye gelince
bu kadar düşülmez
sizin gibiler böyle reseller müşterilerine forum - wordpress gibi şeyler kuruyor arkadaşım bunlar reseller alan kişiye aittir 2 resel satacanız die bu kadar düşmeyin bu kadar düşerseniz burayada şekil A: olduğu gibi düşersin Reseller alan kişi bilmiyorsa sitesini korumasını ve bilmiyorsa Wordpress kurmasını ve sana gelip wordpress kur derse alma kardeşim böyle müşteri almayın sonra bize geliyorlar reseller istiyorlar diyorlarki wordpress kurun öle şey olmaz diyoruz adam bize falanci fişmancı yer kuruyor siz niye kurmuyorsunuz diyor

konuyu açanda haksız
sağlayıcı olan sitemde de haksız
Müşteri Bilinçli bir sağlayıcı ile görüşürz
Sağlayıcı ise Bilinçli bir müşteri alırsa problem yaşanmaz...
iyi paylaşımlar
hatalıysam sollamayın
ne hale gelmiş hosting piyasası yazık