Bu arkadaşla benim konuşmalarımı görseniz bana hak vereceksiniz, yer sağlayıcı hizmet eder ama köle değildir, diğer müşterilerimle nasıl konuştuğumu müşterilerim size daha iyi anlatacaktır kanaatindeyim.
Fakat bu arkadaşa artık diyecek birşey bulamıyorum, kesinti var saldırı alıyorum o yüzden bu sorun diyorum, database hatası var o da mı saldırıdan, saldırı çok mu, saldırıdan mı database hatası, bunun gibi 7-8 yazı geliyor. Lütfen bir süre yazmayın, çok meşgulüm saldırı alıyorum diyorum, tamam yazmam, siz de haklısınız, siz de streslisinizdir yine 7-8 tane yazı geliyor ne yapacağımı şaşırıyorum.
Benim de işlerim var tek müşterim o değil ki, saldırılar falan derken sinir namına birşey kalmadı. Bütün müşterilerim saldırı var uğraşıyorum dediğimde, "Peki Esad, geçmiş olsun" diyor, ve arada bir durumu soruyor. İnsanın biraz halden anlaması gerekli.
Ki ben bu arkadaşa yapabileceğim en büyük anlayışı gösterdim zaten, normalde hosting müşterilerime 1 defaya mahsus taşıma - script kurulumu gibi işlemler yapıyorum arkadaşa en az 4-5 kere vB kurdum.
EDIT;Birşey yazmamış hali bile bu...
Alıntı
(00:29) ' Fine!:
Hiçbirşey belli değil
Lütfen bir süre yazmayın
Ne yapacağımı şaşırdım
(00:29) Lee:
Tamam.
cnkü gece
sizi bekliyeceğizç
(00:29) Lee:
önemli bişi yapacaktık
cpanelden
Neyse.
Diyeceğim budur, ve bu dediklerim bu konuya ilk ve son mesajımdır, takdir sizin, iyi günler dilerim herkese.
Esad ASLAN -
www.aslanbilisim.com