MyKing58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün başlayacağım akşama doğruda biter msn eklersen konuşabiliriz ama üyelik cart curtu fln uraşamam videolar,top 5 video,en son eklenen videolar, seo, admin paneli vs
wbmstr@ekeyfi.com
çart çartsuz istesem zaten hazır scriptler var onlardan alır kullanırdım.istediğim scriptte üyelik şart çünkü videolarım,kanallar kategorisi olması şart siteye girenlerin videolarını paylaşacakları bir ortam olacak

PcQoPaT_GS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VideoWatch - Video Sharing Script - Scriptolution - Powerful PHP Scripts Bu script gerçekten çok güzel. Bir dönem marezini kullandım hit konusunda % 100 güvenilir bir sistem.
Demo - ClipShare : Video Sharing Script - Youtube Clone - Youtube Script Bu scriptte çok güzeldir. Birçok sitede görebilirsiniz bu sistemi frmtr.com video sitesinde bu scripti kullanmış..
Demo - Media Share Suite | Online Video, Audio & Photo Sharing Script Bu scripti hiç kullanmadım fazla bilgim yok..
osTube ? Die Lösung für WebTV-Portale und Video-Communities! Professionelle Video Community Software | osTube Bu script ücretsizdir. En eski sürümünü kullanarak çok kısa sürede çok sağlam hit almıştı sitem. Ücretsiz olmasına rağmen gayet başarılı bir sistem yapmışlar.
paylaşımın için teşekkürler arkadaşım

bu scripti beğendim breast exam Video - VideoWatch Pro v3.2 Demo bunu türkçeleştirecek birini bulsam alırım