Minova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o katsayının kalkması tam bir felaket olur benden söylemesi. adama 4 sene boyunca elektronik eğitimi alıcak ve türkçe öğretmenliğine gidecek.!
sözelden mezup olup türkçe öğretmenliğine yerleşemezken elektronik okuyan kişi yerleşecek adaletli mi sizce bu ?
Ben 4 yıl meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum ama öss zamanı geldiğinde ve öss ye girdiğimizde düz liseden mezun olan adam bilgisayar bölümüne gidiyor hemde hiçbirşey bilmeden ama ben yerleşemiyorum üstelik kendi bölümüm olmasına rağmen. Buna ne demeli? Üniversite de bizim bölümde olupta ilk geldiğinde bilgisayarı açmasını bilmeyen adamlar olduğunu dahi biliyorum ben ama adam matematiği fiziği bilmem nesi iyi diye kazanmış gelmiş. Adama programlama diyorsun o ne diyor bu adamlar benim bölümüme geliyorsa bende istediğim bölüme giderim arkadaş. Madem adaletten bahsediyoruz gerçek adalet budur.
Adaletsizlik sadece ÖSS de mi tabi ki hayır.
KPSS de ben 4 yıl bilgisayar bölümü okumuşum bilgisayar mezunu olarak giriyorum sınava. Adam gitmiş 1 ay kurs görmüş bilgisayar işletmenlik sertifikası almış bu adamda bilgisayarcı olarak giriyor sınava. Nerde hani sizin dediğiniz adalet?