murpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100k ile server parasını zor çıkarıyorum demişsin hocam, ozaman bir anlamı yokki komple kaldır o siteyi, kendine yazık
Ben şuan yıllık 50 liralık host ile aylık enaz 120$ kazanıyorum 2k hite
120 $ dan fazlasını kazanıp honda civic almayı düşünüyorum bir işim var zaten akşamları da siteyle ilgileniyorum, o yüzden extra gelir iyidir her zaman
yani bi 15,20k yapsam yeticek artıcak gibi
Öyle diyorsunda...
Adsense azıcık fazla kazanmaya başladınmı kancayı takıyor. En azından eskiden öyleydi şu krizden beri ne marez siteler gördüm gıkı çıkmadı adamların.
Türk sponsorların hali ortada aynı reklamlar dönüp dolaşıp duruyor verdikleri bir kaç kuruş millet o reklamları ezberledi artık tıklayan yok. 500 tıklamaya aldığımız para 7-8 dolar onunda vergiydi bilmem neydi canı çıkıyor.
Şu an tık başına en fazla veren Türk sponsor gitti gidiyor onunda tıklanma oranı çok düşük. Velhasıl ne kadar şikayet edip dursalarda tık başı 1 cent bile verseler içeriğe göre reklam çıkartan adsenseye halen rakip yok.
Adsensede 3 K ile ayda 1500 dolar aldığım günleri bilirim. Bu saatten sonra domain değiştirmeyede niyetim yok o yüzden artık hey gidi günler demekten başka yapacak bir şey yok. İşte bu nedenlerle Türkçe konuşmamaya karar verdim