bu konunun takipcisiyim bende diger haftalarda katılıcam bu programa bir kaç sey var kafamda.. örnegin en cok hit aldı ve en cok içerikte o kişi girdi ödüller onunmu olacaktır? (tabikide onun olması gerekiyor) bilgilendirirseniz iyi olur.
birde verdiginiz Pıranha Buddy 1 Gb Fm Radyolu Dijital Mp3pilli ve pili çok çabuk bitiyor keşke sarjlı bir mp3 çaar verseydiniz ki cebindn hergün pil parası vermemiş olur vatandas 1 ayda mp3 çaların parası kadar pil yiyor hediyenn büyügü kücügü olmaz ama yinede göz onunde bulundurdum ben .
kolay gelsin..
1-En çok hiti alan yazı ödüllendirilir.Kimin yazıı oldugu bizim icin önemli degil.
2-O ay içerisinde en cok icerik hangi üyeye ait ise o üye ayın odulunu alır.
3-Bir üye her iki ödülede sahip olabilr.
Buradan bir öneri. eğer mp3 çalarınız, dijital fotoğraf makinanız varsa şarjlı pil almanız tavsiyemizdir. Daha uygun fiyata uzun süre kullanır ve kar edersiniz.
Bir şarjlı pil 2 TL (İyi kalitede). Bir çifti 4 TL. 1000 kez doluyorlar. Günde 1 kez doldursanız 2.5 yıl eder. Gunde 1 pil alsanız ve en adisi olsa çifti 1 lira. 1000 liradan kurtarır sizi. Gideriniz ise 20 liralık bir makina ile 5 liralık bir çift pil...
Katılıyorum.Şarjlı pil kullanıyorum ve hic pil parası vermedim 1 yıldır.