Minova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 300 aldım sen 330 aldın ve sen gittin ben açıkta kaldım. puanım yeterli ama sen gidiyorsun ben tebrik etmem bu kişiye derim ki git kendi bölümünü oku benim gideceğim yeri sen dolduruyorsun diye. ben sistem adaletli demiyorum. eline havya almayan kursun kalay ın kokusunu bilmeyenler. direnci göstersen bu ne diyenler gidip elektroink mühendisliği okurken.elektroink bölümünün seçebileceği tek 4 senelik elektroink öğretmenliği. ancak şöyle olabilir. elektroink mühendisliğine sadece elektronik mezunu alacaklar ya da bilgisayar mühendisliğine sadece bilgisayar mezunu alacaklar. elektroink mezunu kişiler piyasadaki elektroink mühendislerinden daha bilgili olanları var. isyan edilirse buna edilmesi gerekmekte.
Benim yazdığımla senin yazdığın aynı. Asıl olması gereken 4 yıllık bilgisayar bölümlerine sadece bilgisayar bölümü mezunlarını alsalar sorun kalmıcak. Liseleri 4 yıla çıkartınca sadece teknik lise ve imam hatipler mezun verecek. imam hatiplilerin istedikleri bölümlere yerleşmesi için böyle birşey düşündülerde mezun olup sınav bekleyende çok kişi var. Geri kaldırırlar bu şeyide 2 sene sonra yeni bir sistem gelir.