GeCe_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programcı olmak farklı bir olay. Biz herşeyi isteriz. Çalışma saatimiz yoktur. Capriyle işe gideriz, ofiste sigara içmek isteriz. Kravat takamayız, müşteriyle yanyana çalışamayız. Kod yazmaktan sıkılıp dışarı çıkarız, uykuda aklımıza fikir gelir kalkıp kod yazarız. Programcılar biraz değişik insanlar
Umarım aradığınız programcıyı bulup, hep birlikte gurur duyacağımız projeler çıkartırsınız..
iyi temennilerin için teşekkür ederim. bizim çalıştığımız arkadaşları tarif ediyosun. (kaprili falan, o kendini biliyor )

Dogu_Bey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar başarılar diliyor ve aradığınız kişiyi bulmanızı çok samimi duygularımla ifade ediyorum.
Söyleceklerim bu kadardır. Artık mesaj yazmıyacağım.
Hepinize Kolay Gelsin.
Semih VURAL
teşekkür ederim.

WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet 1 kere pm 1 kere mail attım banada dönüş yapılmadı.
Hayırlı personel aramalar size.
geri dönüş yapıldı. yoğunluktan gecikme yaşanabiliyor.

atay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyla alakalı pm gönderdim. Üniversite sebebiyle İstanbul'dan ayrıldığım için homeoffice çalışabilirim.
dönüş yapıldı hocam.
gentleRain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkitelli problem olmaz. Çok uzak olduğunun farkındayım ama avantajı da var tahminen orada ev kiraları çok düşüktür, güzel biriktiririm. Şu an İzmir'deyim ama taşınırım oralara.
Mail adresi gönderirseniz size CV göndereceğim.
Tolga
tolga hocam, geri dönüş yaptım. cv geldikten sonra değerlendirir bi tel görüşmesi yapar, şartları vs konuşuruz.
WebLOADER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben çalışabilirim.
4000 tl + ulaşım + konaklama + sigorta
php + asp profesyonel derecede biliyorum.
patronculuk oynanıcaksa ben yokum ayrıca.Müşteri ile muhattap olmam.İşyerindeki diger elemanlardan emir almam sadece patronla muhattap olurum.Sigara içerim istedigim saatte kendime izin veririm.
şu son cümleleri yazmasaydında, bu isteklerini dikte ederek değilde olması gerektiği gibi anlatsaydın ve bizde hakkında şimdiden bir önyargıya varmayıp paşa paşa çalışıp işimizi yapsaydık.

Minova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapar ama çok kazandırır örneklerine ender raslanan türden bir insandır takip ettiğim kadarı ile
Yuntanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle öneririm, size aylık maaşından daha çok kazandırır.Sırf kâr kazanırsınız webloader sayesinde.
kazanmak veya kazandırmak kelimesinin anlamı herkese göre farklı olabilir, burada iki firma birden yürütüyoruz ve her kim olursa olsun ekibi bozacak birisi hiç bir zaman ekibin kazandırdığından daha fazlasını tek başına kazandıramaz. bu da kazanmak veya kazandırmak değil. önce kişilik, sonra bilgi, beceri, deneyim, zeka istiyoruz.
bunlara burada tek tek niye cevap verdiğimi bile bilmiyorum. kimseye herhangi bir şey açıklamak zorunda hissetmiyorum kendimi fakat yazılan mesajları görünce yorum yapmadan duramadım. ayrıca Doğu Bey'in bahsettiği bi yanlışımız var, o da konuyu belki yanlış yere açmış olmamız.

konuyla hala ilgilenen arkadaşlar varsa, pm ile ulaşsınlar 24 saat içersinde kendilerine geri dönüş yapılacak. ha bu arada hiç mi kimseyle anlaşmadık? hayır bir kişiyle şu anda anlaştık. en az 1 veya 2 programcı arkadaş daha arıyoruz.