Yeşilköy sahile ne zaman go kart açtılar ?
Olm manyak yapmışar. Parkur sağlam. Rampa felan çıkıp iniyon , daha fazla viraj var ve mesafe uzun.
Hani sahil yolu varya. K.Çekmece'den dalıyon, Menekşe'yi geçiyon, dondurmacı ve restaurantları geçiyon. Onların az ilerisinde eskiden sağda araba çalışma yeri vardı, sonradan kapalı halı saha oldu. Tam onun oraya gelmek üzereyken ışıklar var. Işıklardan sağ giriyon. Evlendirme dairesimi birşeyler var. Baya bi cafe mafe var içerde. Manyak bi otoparkı var. Kaç araba var sayamadım. 5 dk'da bir üstünden uçak geçiyor

İşte oraya girince arabayı bırakıp cafelerin felan içinden sağa doğru yürü. İleriden sahile doğru in görürsün. Manyak yapmışlar. Bi ekşın düzenle, K.Çekmece'de buluşuruz. Sizin orda köprü çalışması var. Trafiğe girmem bi daha

K.Çekmece'de yakar bi sigara beklerim. K.Çekmece'den sonrası benim için artık yok. Çok meşgul biri olduğundan ve buluşma zamanları hep işin olduğundan sen düzenle diyom he. Dursun'a da sor. İkinize uygun olsunda bana zaten uyar.
Evet. Sağlam şoförler varsa haber verebilirler. 2006 ve öncesi üye olmuş, 20+ yaş ve tanıdık kişiler olursa daha iyi olur.