badcoal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesela video indirilirken firefox ile download linkini alabiliosun, o linki 1 saat falan tekrar kullanabiliosun, ya da clipnabber'daki adamların da öyle, adamların siteye megavideo url'sini yazıosun, daha sonra download linkini verio adamlar. Sen o download linkini daha sonra tekrar kullanabiliosun.
Ama bu internette dolaşan scriptte sen sadece read from source yapabiliosun, url'yi gönderip normal bi embed şeklinde kullanmaya çalıştığın zaman o link çalışmıo.
1 haftadır kasıorum, hatta curl ile clipnabber üzerinden çalıştırmaya çalıştım ama adamlar sağlam kodlamışlar galiba

Kullanamazsınız yani sadece linkin alındığı browserda kullanılır, başka kullanamazsınız, çünkü linkler saat tarihe göre otomatik oluşturuluyor.

http://www854.megavideo.com/files/72...c1d55a58c5e07/ mesela bunu siz tıklarsanız boş gelir, ben tıklarsam iner

ben hala amacınızı anlamadım, siz flv leri kendi playerinizde oynatmak mı istiyorsunuz yoksa download etmek mi?