Konuya en cok yazı yazan ben oldugum ıcın dırekt ustume alınıyorum bunu."Seçilmiş adam" kelimesinden kastın nedir? Mesajı biraz daha incelersen düzenleme yapıldıgını ve aslında ilk yazıldıgında HİC BİR ACIKLAMA YAPILMADIGINI goreceksin. İsteyen kişi istediği resimi yapıp burada yayınlayabilecek kadar kuralsız (The_Wade'nin calısmasını kastetmiyorum) ve düzensiz bir forumsa burası, ki bu yetkiyi ne sen verebilirsin nede ben o zaman bende cıkayım biraz ***** içerikli biraz siyasi içerikli bir kac calısma yapıp atayım? Cevre ve iş konusuna gelince; evet şahsen benım burada tanıdıgım kişi sayısı en fazla 3-5 tir ve yaptıgım işlerlede hıc bır zaman övünüp "Buranın en iyisi benim!" gibi bir terbiyesizliğimde olmamıştır.
Son olarak bu anlamda;
Konustugun ve konusacagın kelimeleri isim belirterek yazarsan diger insanlara (benim gibi) cevap verme hakkı doğurmamış ve tartısma yaratmamıs olursun!
Yazdığımı direkt olarak üstüne alman zaten kendine dierlerinden farklı süsü vermen anlamına gelir. Seçilmiş demek farklı olmak demektir neyse geçtim onu
Her cümlenden sonra koyduğun ünlemler pek etkilemedi beni açıkçası . Ben lafımın başında dedim zatem bu adam normale uygun yapmış aykırı yapmamış diye nerden çıkardın adulttur bilmemnedir felan ?
tartışma yaratmaya çalışmıyorum ben böyle kendini bi halt sanıp düşene bir tekme değil direk tekme tokat dalmaya çalışlmış onu gördüm , dilim sivri içimden geleni söyledim. olay o..