arkadaşlar sözüm ona buna yada bir başkasına değil ortaya konuşuyorum varsayın..
çıksanız ve bir konu açsanız.. backorder nedir ? nasıl yapılır ? ne yapılırsa backorder ile kazanma şansı yükselir ? vs.vs detayları yazsanız
örnek :
Boştaki domainler bölümünde sabit olan - boşta PR li domainler nasıl bulunur ?
yada
düşecek domainler kısmında - Domain ne zaman düşecek ? Düşecek domainleri yakalama !.. gibi
yada
Domain Appraisals kısmındaki - Appraisals rehberi (değerler ve açıklamaları) gibi
bir konu açıp detaylı biçimde bu konuyu anlatsanız sanırım sizin için daha iyi olacaktır ..
konuyu inceleyen kişide " evet bu arkadaşlar bu işi biliyor backorder yaparsam bu arkadaşlardan yardım alabilirim " diye düşünür..
konuyu baltalamak için yazmıyorum bunu çünkü bende size 1-2 tane backorder yaptırmayı bu konuda yardım almayı düşünüyorum..
güven konusuna gelirsek
benim olmayan bir şey için güvensem ne olur güvenmesem ne olur ?
zaten henüz benim değil ... düşmesini beklesem eğer boşa düşmeyecek kadar iyi bir domain ise istediğin kadar kişiye söyle
yok boşa düşerse ( gerçekten jenerik ve işe yarar bir şey ise düşmez zaten ) zaten kendimde alırım..
velhasıl güven konusu karmaşık herkesin fikri değişir bu konuda yani güvenen kişide olur güvenmeyen de ..
aynı anda aynı domainleri istiyor olursak evet gerçekten sıkıntı çünkü karşınızdaki kişinin bütçesinin ne olduğunu bildiğiniz (öğrendiğiniz için) otomatik olarak 1 kişiyi egale etmiş olacaksınız ...
dediğim gibi güven konusu ayrı bir mesela kimsenin kimseye bana güven demesi ile o kişi ona güvenmez ...
diğer taraftan şimdiye kadar ben hiç backorder yapmadım hep boşa düşmesini bekledim ve şimdiye kadar işe yarar olarak düşündüğüm en az 6-7 domaini kaçırdım..
sanırım ben sizinle çalışacağım ... ama ne itrader puanınıza bakarak söylüyorum bunu nede rep puanınıza bakarak ..
sadece benim olmayan birşeyi şimdiye kadar yaptığım gibi boşa düşmesini beklerken backorder ile ha siz almışsınız ha başkası almış farketmez sonuç ta domain benim elimde değil..