kendimde bittiği kesinlikle doğru ki o konuda kendime güvenemiyorum, ama ailemin yüzünü karada çıkarmak istemiyorum. bari bu sefer, görmek istediklerini verelim

netten uzak duracam zaten, günde 3-4 saatten fazlasında çalışsan bile ne anlarsın orasıda şüpheli zaten

aslında o 3-4 saati böle böle yapmakta olabilir, 1 saat çalış, yarım saat ara ver gibi. zorla yapıncada hiç olmaz heralde, yapamayacak gibi hissettimi insan, dinlenmeli heralde, doğrumu düşünüyorum bilemiyorum gerçi

ancak şundan kesinlikle eminimki, dinlenmek için internetin başına geçmeyeceksin, geçtimi çıkamıyosun
tabi ki onu ayaralayacaksın. Ben okuldan geldikten sonra 1-2 saat uyuyordum. Soonra yemek falan derken saat 6 yı buluyodu. 6 dan 8 e kadar arada 5-10 dklık molalarla çalışıyordum. dizilerimi izleyip tekrar bir ders başı yapıyordum. 11 den 12 ye kadar bidaha son tekrar bitiyodu. aslında çalışma saatim 18:00-20:00 arası idi asıl o zaman test çözer, konu anlatımı çalışırdım akşamleyinde sonkez bi daha tekrar eder, veya biraz daha kasmadan test çözerdim. dersanede son 1 ay 265-70 in altına düşmedim ham olarak.
Ne yazıkki bu devir daimi tekar yapacağa benziyorum. sebep belli işte