HayaleT_alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dersane de önemli tabi. Asıl iş kendinde bitiyor. Büyük bir dersaneye ggitmedini öneririm. Kültür, Final fem hiç farketmez.Maksat her sınavda kendini 3-4k ile denemek olsun.
Sınava hazırlanırken yapacağın ilk iş netten uzak durmak olsun. Günde 3 saat çalışmayla emin ol itü elktrnk kazanırsın.

Sınav gününe gelince kendini sınav gününden hafta öne bakıma al. Ben son bir hafta boşladım dersleri Veçekirdek kola h sınırsız herşeyi tükettim. Ve sınav günü sol gözümde bir arpacıkla girdim. Normalde rahat 330 yapacığım sınavda 312 de kaldım. Normaldir ki yarım saat gibi bir 5 dakkika gözümü ıslak mendille dinlendirdim çok zamanım gitti. Neyse sınava çalışma konusunda iyi, sınav sabahı kötü örneklerden biriyim. Kendini asla kasma kazanırsın bebek işi bir sınav.
kendimde bittiği kesinlikle doğru ki o konuda kendime güvenemiyorum, ama ailemin yüzünü karada çıkarmak istemiyorum. bari bu sefer, görmek istediklerini verelim netten uzak duracam zaten, günde 3-4 saatten fazlasında çalışsan bile ne anlarsın orasıda şüpheli zaten aslında o 3-4 saati böle böle yapmakta olabilir, 1 saat çalış, yarım saat ara ver gibi. zorla yapıncada hiç olmaz heralde, yapamayacak gibi hissettimi insan, dinlenmeli heralde, doğrumu düşünüyorum bilemiyorum gerçi ancak şundan kesinlikle eminimki, dinlenmek için internetin başına geçmeyeceksin, geçtimi çıkamıyosun