Arkadaşlar konuyu açan arkadaşımız sanırım yeni bir firma web siteleri bile yapım aşamasında, bu arkadaş böyle kampanyalar yapmazsa nasıl tutulur piyasada ? tabiki yapacak ben 1tl ye vps veren gördüm bu forumda sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Böyle kampanyalar şart tabiki zararına olacaktır bunların çoğu herşey kar için yapılmaz şirketlerde.
Farklı bir örnek vereyim hizlial.com alışveriş sitesi bugün 200TL ye son model laptop sattı adamın karı yok her üründe belki 1 milyar zarar yaptı ama artık ben adını duydum yarı bir gün bişey alcak olsam girer orda fiyatına bakarım bugün zarar gördü ama yarın o zararın yüzlerce katı kar yapacaktır.
Bu olayda bunun gibi bir şey yanlış düşünmüyorsam. Yok o fiyata olurmu yok bilmemne satıyorki oluyor demekki adamın karını zararını hesaplamak size düşmez karşıdaki firmanın işi o. Siz alır kullanırsanız, ha memnun değilmisiniz buyrun yazın kötü yanı şudur deyin haberimiz olsun almayalım.
Not: Konudaki kimseyle hiçbir bağlantım tanımışlığım ve alışverişim yoktur.