Alıntı
Örnek verdiğim milleti zengin eden kendine bişi yapamayan acizlerden (ister alın ister alınma gerçek bu) çalıştığın bi yerin geçmişini araştırıp geleceğini tahmin edemiyorsan bu senin eksikliğin ve gündelik yaşadığının belgesidir.
ayrıca 14 senedir programcılık yapan tek sen değilsin hocam, el elden üstündür. bunu neden belirttin merak ediyorum kendini ispat etmek için mi? birileri senden ispat mı istedi yada birileri sadece ben 14 senedir bu işi yapıyorum mu dedi?
::bunu neden belirttin merak ediyorum kendini ispat etmek için mi?::
- hayır tek demek istedigim 14 senelik programcı olman bişeyi değiştirmez. sana as,p kesme hakkı vermez. ki senin ilk yazındaki en çok destek aldiğin özelliğin bu: 14 yillik programcı olman. siemens e gidip 14 yillik programciyim verin *** ciro bilgilerini, millet kaç para maaş aliyor bi göreyim, hangi ülkelerde ortaklığınız var diyemezsin.
::milleti zengin eden kendine bişi yapamayan acizlerden::
- sadece senin yazdığın kodlar milleti zengin ediyorsa iş aramana gerek yok o kodlari kendine yaz, 3000 de çok çok az olur 3000 e kimse zengin olmaz.
::çalıştığın bi yerin geçmişini araştırıp geleceğini tahmin edemiyorsan::
- araştir bakalim, yalniz forumdan olmaz bu iş, iş gorusmesine işl gittiginde belli olur, ayrica belge istemeyede gerek yok.