Advisor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istenen farklı, sunucuyu yormadan hızlı bir sistem oluşturmak ayrı. orada çalışan kişiler sun microsystems yetkilileri. işi sadece müşteri taraflı bir sistem olarak düşünmeyin. sistemin müşteri temsilcisi, muhasebe (hatta o yazılımın adı "cimri"), destek ve digiturk yazılımlarıda var. birde restoranlardaki pos cihazlarına entegrasyon var tabi. onuda bırakın eski sistemle alakası olmayan bir sisteme geçiliyor ve database entegrasyonu yapılıyor. bence sizde bu işi çok basit sanmayın. gün içinde milyonlarca ziyaret alıyor bu site. binlercede sipariş. üstelik birçok şehirde.
Dostum boşuna kendini yorma. İşi ufaltanların beynide ufak, ufku da dar. O nedenle onlara kalsa 2 haftada 500 TL bu işi yaparlar. Ama her ne hikmetse hiç biri 2 haftasını harcayıpta böyle bir işi yapıp bitirecek kapasiteyede sahip değil. adam ben bunu wordpress ile yaparım bile diyor. yemeksepetinin datacenterındaki makinaların maliyeti 400bin$ civarı. Ben bunlara ressam diyorum. Karşıda duran bmw'ye bakıyorlar ulan ben bunun aynısını yaparım diyor sonra eline bir kağıt alıp çiziyorlar al sana bmw diyorlar.