Şunu belirtmek isterim.
bir insan ameleyse o hep amele olarak kalacaktır. (Semih VURAL)

Şimdi burada ne desenizde boş. Çünkü yorum yapanları %100'ü daha bu meslekten ya para kazanmamış yada işi gücü milleti zengin edenlerdir.

Sırası ile....
Alıntı
herkesin tecrubesi kendine ama Dogu_Bey in yaklaşımı hoş değil, biraz profesyonel olmak lazim. ben bugune kadar hiçbir firmadan belge istemedim
Örnek verdiğim milleti zengin eden kendine bişi yapamayan acizlerden (ister alın ister alınma gerçek bu) çalıştığın bi yerin geçmişini araştırıp geleceğini tahmin edemiyorsan bu senin eksikliğin ve gündelik yaşadığının belgesidir.
ayrıca 14 senedir programcılık yapan tek sen değilsin hocam, el elden üstündür. bunu neden belirttin merak ediyorum kendini ispat etmek için mi? birileri senden ispat mı istedi yada birileri sadece ben 14 senedir bu işi yapıyorum mu dedi?

neyse devam edelim...
Alıntı
eğer egoda sınır tanımıyorsan herşeyi istersin
bu arkadaşı tamamı ile koca bir ES geçiyorum (konumuzla zerre kadar ilgisi olmayan son derecede sıradan biri sadece yazmak için yazmış)
Alıntı
@ZIPKIN Yazılan cevapları okuyunca üzüldüm;
Yalnış yerdemi arıyoruz acaba? diyerekte düşünce aldı beni.
Şuna eminimki doğru yerde aradığınız bulamadınız. (neden mi? çünkü o doğru yerde olanlar asla size gelmeyecek olanlardır) o yüzden arayışınız forumlarda delete, insert, update ve 3-5 fonkisyon öğrenmiş stajyer bakmak.

Alıntı
arkadaşta ego sağlam, lafını da söylemeden bırakmıyor ama cümlelerini seviyeli bir şekilde bitirdiği için tartışmayı uzatmaya yer bırakmıyor.
siz buna EGO diyin ben ise sizin bazı şeyleri sunayamamanız diyeyim ve ortak noktada anlaşalım.
Alıntı
citti bir projede başvuranlara dönüş yapmak gerekir. ve bana dönüş yapılmadı.
neyse size hayırlı personel bulmalar
BHcoder, emiminli sende firma ile ilgili somut bişiler istedin.

Alıntı
Programcı olmak farklı bir olay. Biz herşeyi isteriz. Çalışma saatimiz yoktur. Capriyle işe gideriz, ofiste sigara içmek isteriz. Kravat takamayız, müşteriyle yanyana çalışamayız. Kod yazmaktan sıkılıp dışarı çıkarız, uykuda aklımıza fikir gelir kalkıp kod yazarız. Programcılar biraz değişik insanlar

Umarım aradığınız programcıyı bulup, hep birlikte gurur duyacağımız projeler çıkartırsınız..
son derecede içten yazılmış bir yorum.

Bunu okuyan veya okumayan yada okuyamayan herkesten öncelikle varsa bir kusurum şimdiden incinmiş duygularınızdan sahsen af diliyorum.

Kimseyi aşağamak yada imseye akıl vermek gibi bir niyetim yoktur.
Ama madem bazı tüzel yada gerçek kişiler bilip bilmeden cahil cühela konuşurlarsa her zaman verilecek bir yanıt vardır. (olması gerekir)

Taraftar olmak vardır birde onu fanatizme çevirmek vardır.

Sayın konu sahibi,
Konunuzu, olması gerekenleri söylerek başlattığım ve sizinde bunu bir tür politikaya çevirmenizden ilgili bilgisiz yada bilgili veya kasti yorum yazan arkadaşların yorumlarından dolayı dağıtıldığı için kendim adına payıma düşen özrü diliyorum.

bu arada asıl mesele şu ki; buradaki insanlar sizin ne aradığını yada ne istediğinizi fazla önemsemezler amaçları sohbet etmek ve birilerini bi şekilde banlatmaktır.
Lütfen konunuzu ilgili foruma taşıyın burası sadece PHP konusunda yardıma ihtiyacı olan yada yardım etmek için sayfayı 10 saniyede bir refresh ederek "acaba kime yardım etsem" diye can atan insanların bilgi paylaşımında bulunduğu forumdur.

Tekrar başarılar diliyor ve aradığınız kişiyi bulmanızı çok samimi duygularımla ifade ediyorum.
Söyleceklerim bu kadardır. Artık mesaj yazmıyacağım.

Hepinize Kolay Gelsin.
Semih VURAL