mzf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapley, sizinle görüştük fakat yakıştıramadım size.
burada da konunuzu açtım.
Dobixo sahibi nin ismini bile bilmiyorum fakat böyle bir şey yapması gerçekten çok üzücü bir o kadar da ayıp.
Bunu ortaya çıkardığınız için inanın bende sevindim. Ayrıca bir o kadar da hayal kırıklığına uğradım.

3 - 3,5 hafta öncesiydi sanırım, dobixonun satış msnsi ile görüşmüştüm.

Bana, "böyle böyle bir sistem geliştiriyorum, reklamını yapmama ve satmama yardım eder misin?" dedi.

O sıralarda da whmcs sistemine geçme düşüncesi içindeydim ki bu teklif ile belki lisans almama gerek kalmayacaktı. Teklifi kabul ettim ve şuan inanın ben de sizler gibi, hatta hepinizden daha fazla şaşkınlık içerisindeyim.

Hatta buradaki mesaj yazıldığında kendisine işin aslını sordum ve bana "sadece esinlendim, kodlarım ve sistem farklı" demişti.

hostingtakip.com benim sunucumda açıktı, siteyi askıya aldım. Bundan sonra bu sistemin ne satışına ne de duyurlması - desteği vs. hiçbirşey için tarafımca yardım edilmeyecektir.

Benim yüzümden/sayemde bu sistemi satın alanlar varsa lütfen iletişime geçsinler, ücretlerini bizzat geri ödeyeceğim.

Benim için acı bir tecrübe oldu, bundan sonra ortaklık işi yaparken daha çok dikkat edicem.