[media]http://img188.imageshack.us/img188/4901/13072009147.jpg[/media]

Elimde aynı ürünün bir üst versiyonu olduğu için birisini satıyorum. Üründe herhangi bir problem bulunmamaktadır.

Kalemi, şarj cihazı, 2gb hafıza kartı ve data kablosu bulunmaktadır. Aldığımda pili yenilenmişti. Şarj sırasında sanki pil gösterge kutucukları hiç dolmayacakmış gibi şarj oluyor ama prizden çıkarınca şarj olduğunu görüyorsunuz. Sanırım tüm N770 lerde aynı şey var, problem olduğundan değil ilgimi çektiğinden yazdım.

Cihazda bluetooth 1.2 (10 metre) ve wi-fi (wireless) vardır.

Temiz bir cihaz olup, kasasında çizik bulunmamaktadır. Ekranı da oldukça temiz durumda olup, 2-3 ufak çizik dışında sorunsuzdur.

Cihazı alış fiyatım 200TL dir. Aynı fiyattan da aşağı satıyorum eğer banka havalesi yaparsanız.

Banka havalesi ile 190 TL ( Kargo bana ait)
Paypal ile 200 TL dir. (Kargo gene bana ait)

Pazarlık payı yoktur, aksi taktirde zarar etmiş olacağım. PTT KARGO ile KUTUSU ve KILIFI ile elime gittigidiyordan nasıl geçti ise aynen yolluyorum. Başka kargo ile gönderemiyorum çünkü PTT ayağımın altında.

Ürünü satma nedenim, elimde aynı versiyonun bir üst modeli olan N800 olmasıdır. N770 i gittigidiyordan almıştım ancak kendi okulumdan N800 bulunca onu da satın aldım, şimdi mecbur bunu satacağım

Ürün özellikleri için google da arama yapıp detaylı bakabilirsiniz. Üzerinde linux yüklü olup, doom vb [media]www.maemo.org[/media] sitesi yapımı oyun ve programlar bulmanız mümkün.

Ürün upgrade edilebiliyor, ben denedim beceremedim onu da belirteyim. Sanırım nokianın sitesinden ürün ile ilgili programları indirmek gerekiyor.

Kolay gelsin