Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harun Yahya diyorsun, aynı cüme içinde Atatürk yazıyorsun. Asıl amacı başta Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızın bir arada kurmuş olduğu Cumhuriyet'i yıkıp Osmanlı'ya geri dönmek, tekrar arapça kullanılması ve dini bir rejimi savunan, cüppe , sarık , şalvar v.b şeylerin giynilmesini savunan birini Atatürk ile aynı cümlede kullanaraktan farkında olmadan en büyük saygısızlığı yapıyorsun. Şu andaki TC cumhurbaşkanının yıllar önce söylediği gibi Cumhuriyet sona ermiştir. Tabi haylen sona erecek. Onları sadece sizin beyninizi yıkamak için hazırlıyorlar. Komünizmin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Senin bilmediğin birşey olduğunuda gayet iyi biliyorum. Geçende biri gelmiş ADD'de cigara partileri veriliyormuş diyor. Hayatında kaç kere gittinde gördün. Neymiş amcasının oğlu söylediğinden %100 doğrudur. Oturduğu yer ise sağ partilerin %90-95 arasında oy çıkardığı bir yer. Zaten fısıltı gazetesi her kulaktan girip ağızdan çıkarken 3-5 de kendisi birşey katıyor. Bu şekilde hiç birşey okumayıp bilgisi olmayan kişilere ya fısıltı gazetesiyle, yada videolar izlettirip düşüncelerini şekillendirmeye çalışıyorlar. Harun Yahya'nın kitaplarını gördüm. Belgesellerinide gördüm. Gördümde, okumuş insanların görüşlerine herhangi bir etkisi olmuyor.
ataturke karsi oldugunu zannetmiyorum, izledigim butun videolarinda cumhuriyeti ve ataturku ovmustur.. senin dusundugunun aksine arapca konusulmasini kim istiyor harun yahyami ?? ya ben fazla bisey bilmiyorum yada sen benden cok sey biliyorsun usta.. biraz daha bu konunun ustune giderek birbirimizi aydinlatalim lutfen