bende sunucularıma sponsor arıyorum

ama ben satacam ben kazanıcam awbs ye ve firma açmaya param vardı da sunucu kiralamaya az param kaldı oda cebime kalsın istiyorum sunucularıma sponsor olur musunuz?
demekten farkı ne? Bu arada harbi sponsorlara da yok demem
Mantıklı mı sizce dediğiniz? Sponsorlukta benim anladğım kadarıyla amaç; herhangi bir vakıf dernek veya toplum yararına hizmet eden edecek olan, bilgi sunan veya sunacak olan web sitelerinin veya bu gibi alt yapıların bu kurum / kuruluş veya kişilere ekstra gider sağlamadan amaçlarına yardımcı olmaktır ve destek sunmaktır. Veya gelir amacı güdülmeyen/kişisel ve eğlence/ego tatmini için site açmak isteyip buna maddi imkan ayıramayan insanlara yönelik ufak imtiyazlardır.
Şimdi siz çıkıpta 200 lira'ya x script aldım x liraya editleteceğim de bana sponsor olur musunuz derken veya derlerse/derlerseniz hosting işini geçim kaynağı olarak yapanların aç kalması demek değil midir?
veya argo olacak ama o diğer para harcadıklarım önemliydi vermem gerekirdi ama siz hosting işi ile uğraşan "e*ayisiniz" nasıl ols bana bir host verirsiniz demek gibi birşey olmakta.
Kusura bakmayın ama bu konuda sizin bu açıklamalarınızla bulduğunuz bulabileceğiniz hosting için en fazla 15 gün sonra şikayet başlığı da açarsanız
Tüm Hosting sahipleri
genelde "gelir amacı güdülmeyen/kişisel ve eğlence" amaçlı siteler açanlara hosting sağlamazlar. Sağlasalar da bir banner veya sitenin görünür biryerine reklamını koymasını ister bu da host sahibinin en doğal hakkıdır.Tabi reklamlarını vermeden hayrına host veren arkadaşlar da bulunmakta.
Benim amacım burda açtığım siteden hem ben kar edeyim hemde hosting sahibi site üzerinden yapılan reklam ile kar etsin. İkimizde yararlı çıkalım.
Sponsorluk bunun için vardır zaten..
Sponsor olan hostcu zaten bunları biliyordur ve alacak kisi (ben) isteklerimi söylerim host sahibi de isteklerini belirtir böylece anlaşma sağlanır.
Şikayet konusuna gelince bana verilen ücretsiz bir host için neden şikayet edeyim ki.
Zamanında çoğu kişi etmiş olabilir fakat şikayetini kim dikkate almıştır kimse..!!