CHILD kusura bakma ama kimse senin gulen kicini gormek zorunda degil.. soyledigin ithamlara birazdaha dikkat edersen inan cokmutlu olurum..
Harun yahya ya laf atiyorsun :s, kusura bakma ama daha cumlenin basinda sacmalamaya basladin.. tavsiye ederim harun yahyanin sitesindeki belgeselleri izle.. ozelliklede komunizm ile ilgili olanlari.. dunyada butun devlet adamlari halklarina iskence yaparken turkiyede ataturk ciftcisini ve halkini yuceltmistir. turk olan insan her guclugun altindan kalkmasini bilmistir.. emin ol bir birlik kuruldugundada basi cektiginde yetistirecegimi ataturk cocuklari dunyayi daha guzel ve yasanasi bir yer haline getirecektir..
En basta sana tavsiyem baskalarinin dusuncelerine saygi duy helede harun yahya'ya laf ederken daha cok dikkat et. cunku ogrendigim bir cok seyi onun kitaplarindan cevrilen filmlere borcluyum..
Harun Yahya diyorsun, aynı cüme içinde Atatürk yazıyorsun. Asıl amacı başta Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızın bir arada kurmuş olduğu Cumhuriyet'i yıkıp Osmanlı'ya geri dönmek, tekrar arapça kullanılması ve dini bir rejimi savunan, cüppe , sarık , şalvar v.b şeylerin giynilmesini savunan birini Atatürk ile aynı cümlede kullanaraktan farkında olmadan en büyük saygısızlığı yapıyorsun. Şu andaki TC cumhurbaşkanının yıllar önce söylediği gibi Cumhuriyet sona ermiştir. Tabi haylen sona erecek. Onları sadece sizin beyninizi yıkamak için hazırlıyorlar. Komünizmin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Senin bilmediğin birşey olduğunuda gayet iyi biliyorum. Geçende biri gelmiş ADD'de cigara partileri veriliyormuş diyor. Hayatında kaç kere gittinde gördün. Neymiş amcasının oğlu söylediğinden %100 doğrudur. Oturduğu yer ise sağ partilerin %90-95 arasında oy çıkardığı bir yer. Zaten fısıltı gazetesi her kulaktan girip ağızdan çıkarken 3-5 de kendisi birşey katıyor. Bu şekilde hiç birşey okumayıp bilgisi olmayan kişilere ya fısıltı gazetesiyle, yada videolar izlettirip düşüncelerini şekillendirmeye çalışıyorlar. Harun Yahya'nın kitaplarını gördüm. Belgesellerinide gördüm. Gördümde, okumuş insanların görüşlerine herhangi bir etkisi olmuyor.