erginfilmnette adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür Call Center lar artık yavaş yavaş kapatılmak zorunda kalacaklar. Çünkü Outbound aramalar Almanyada yoğun tepkiden dolayı yasaklanıyor artık. Ben şahsen bu tür yerlerde çok çalıştım. Şu anda Inbound Call Center de çalışıyorum. İnanın outbound iş yerinde kalıcı olmak imkansız. Inbound Call Center daima üstündür ve ikna kabiliyeti gerektirmez.
Almanyada Daha Önce Çıkan Sahtekarlık Olayları Callcenter Firmalarını etkilesede Bu işi düzgün yapan Firmaları fazla etkilememmiştir. Aranan Her Müşteri artık Numaranın Sabit olmasını istiyor ki; Bu Çalıştığım Firmanın birinci Özelliğidir. Tabiki Dediğinize Katılmamak Mümkün degil. İnsanlar artık Bu Tür Telefonlardan Sıkılmış... Ancak Günlük hayatımızda artık herşeyin internet ve Telefon üzerinden işledigini biliyoruz. Bu yüzden Bizim Şu anki Çalışan Sayımız 28 evden Çalışan Sayımız 14. Biz İş yerindeki ekibi 50 ye Çıkarmak için Bu ilanı Bilinen Büyük sitelere veriyoruz... Sonuç Olarak Kabiliyet ve Almanca Dilini iyi bilen elemanlar Bu işi Rahatlıkla yapabilir.

iyi Çalışmalar.