senin copyright silmen veya silmemen önemli değil. silseydin problem olmaz. ama kalkıp başkasının emeğini kendi emeğin gibi göstermen problem. sadece benimki değil kim olursa olsun karşısında dururum.

joomlaya kendi adını yazabiliyor musun ? istersen yaz bi de şikayet etsinler bakalım ne olacak ?

burda ben kendimi ön plana çıkarmıyorum ve egoistte değilim. kimin emeği olursa olsun yine aynı tepkiyi gösteririm. zoruma giden başkasının emeğini kendi emeğinmiş gibi göstermen. ha silip boş bıraksaydın problem değildi ama onuda yapmıyorsunuz.

ve söylermisin ben neyine kırılıp bozulacağım ? alt tarafı basit bir sistem.(benim için)

joomla ile yapılmayacak neredeyse hiç bişey yok ama diyorsunuz ki ben joomla ile müşterilerimden çok para kazandım. kazanın kazanmayın demeyen yok.

ama siz kalkıp joomlanın ismini kaldırdığınızda bilmeyen bir müşteri sistemin sizin hazırlandığını sanar. burada tartışılacak çok konu var. siz joomla ismini siliyorsunuz ve birkaç düzenleme yapıp sanki ürünü biz yaptık gibi çok para isteyebiliyorsunuz.

bende bazen hazır sistem isteyenlere joomla, vbulletin vs.. kurmuşumdur. ama altında isimlerini bırakırım. sadece yanına güncelleştirme, tasarım vs.. olarak adımı yazarım olması. gerekende budur.

ne demek istediğimi anlayan anlamıştır gerisi de önemli değil zaten.