İşte bu yüzden artık bu sitede bi şey yazasım gelmiyor.
Bu sitede 3 makale okuyan çoluk çocuk hemen çakallığa başlıyor.
Seo konusunda sabotaj yapan adamlar bereket bu işin en amele şeklini biliyorlar. Diğer yöntemleri öğremesinler diye işi bilen ustalar uzun süredir susuyorlar.
En son bir müşterimin sitesine backlink saldırısı yapan adama 3 mail attım. Meydan okuyuca ben de bildiğimi yaptım. Şimdi domaini çöp oldu. Yeni domain ile sıfırdan başlayacak.
Link eklemeyi öğrenen adamlar sitesini yükseltek yerine başkasını düşürmeye uğraşıyor. Bu adamlara daha fazla şey öğretmek çok tehlikeli. Botnetle saldıramayı, rfi ile link eklemeyi, backlink saldırsıı yapmayı iş sanan ameleler. Sizden bir HALT olmaz. Olmayacak da...
Bu kevin mitnick ile bill gates arasındaki farktır. Biri hayatı boyunca binlerce site yazılım ve güvenlik duvarını kırmış bir suçludur. Diğeri hayatı boyunca yazılım üretmeye uğraş veren dünyanın en zengin adamı.
Kültürel olarak hiç bir değişiklik yok bu ülkede. 20 sene önce kahvede oturup racon kesen mafya kabadayılarına özenen çakalların yerini internt cafelerde hakercılık oynayıp yapana değil yıkana özenen şerefsizler aldı.
++++ katılıyorum çok güzel bir tespit ve diğer yorumlarınıda hak veriyorum