@bycartel

yazdiklarinin bir kac kismin akatiliyorum,

' Acik kaynak kodlu ' yazilimlarin anlami demek degildir ki Copyright yazisini degistirebilirsin. Sanirim bu da bir sekilde suc manasi tasiyor bildigim anladigim kadari ile.

Ancak sevgili @mahmut 'un " SEN BANA AYIP ETTIN " seklinde degilde, sitemkar bir dille yakistirma yapmasi hosuma gitmedi.

Ki kaldi ki durumu izah ettim kendisine , ancak kanitlamak kabullendirmek zorunlulugum olmadigi kanaatimdeyim. Kirilip bozulmanin manasiz oldugunu dusunuyorum.

Kendisine seninde dedigin gibi tesekkurler. Benim bu sitedeki eski sistemimde Joomla! idi. ve ayrica Joomla'yi kullanarak bireysel 300 den fazla musterim oldugunu ve iyi paralar kazandigimi soylemek isterim . Ancak Mahmut 'un sistemi basit ve karmasik yapilarindan arindirilmis olmasi nedeni ile yeni siteyi buraya gecirdim.

Joomla! ile de yapilamayacak sistem yok .Ancak her defasinda musterilerinize herseyi en bastan yapmaniz sizi inanin yoruyor.

Bunlarin otesinde cok kisa bir zamanda kendi hazirlayacagim sistemi de ucretsiz ve copyright olmadan yayimlamayai dusunuyorum. O da haber sistemi olacak.