SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaçpara verdin acaba ? bunlar orjinal amerikan Muglestons Pitbull Farm - pitbulls for sale - pit bulls for sale - pitbull kennels - pitbull dogs - pit bull dogs çok para istiyorlar amerikada galiba tüm köpekler
yetişrtirmeye gelince bir düşünün sizin 1 çocuğunuz oldu siz onu kötü şekilde yetiştirdiniz kavga dövüş piskopatlık vs... yani demek istediğim siz köpeği kötü amaçlar için yetiştiriseniz köpeğiniz gerektiği zaman 1 mermi kadar ölümcül olabilir iyi amaçla yetiştirirseniz kendi çocuğunuzu bile emanet edebilirsiniz
son yorumunuza aynen katılıyorum milletin kafasında pitbull vahşidir deniliyor ama bu vahşiliği onlara verende yine bizleriz. bunlara para vermedim arkadaşım pitbull vardı yavrulamış sözü vardı bana ses çıkmıyordu tam almaya karar verdim ertesi gün telefon açtı bugunde gittim 11 yavrunun içinden beğendim geldim. verdiğiniz linkte sol üst'de siyah bir köpek var bu yavru aynı onun gibi olucak çünkü annesi aynen öle baba kahveringiydi dişiler kahverengi olmuş erkekler siyah yani erkekler anneye çekmiş onun için benimkide öyle olucak.