asiespric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşalr bundan 1 hafta önce hosting ve domain almıştım , nete bir arkadaşıma , domain ve hostingin tüm şifrelerini verdim , o arkadaşım gidip tüm şifrelri değiştirip , ftp deki dosyaları silmiş , paypalla almıştım siteyi , ama paypal bilgileri elimde değil mailimden silmiştim , paypal accountu silmiştim ,şimdi ben nasıl alabilirim şifrelri falan hosting servisi servage ve ingilizce , nasıl bir mail atmalıyım , direk kayıt olduğum mail adresie gönderirilermi şifrelri , ne olur acil yardım edin
Merhaba.

Güzel kardeşim baştan hata yapmışsın. Şimdi o arkadaşının huyu bozukmuş. Sen şimdi Hacklendim diye şikayetçi olamassın. Şifreni kendin vermişsin. Bunu ifadende yazmak zorundasın senden gizli yapılmış bir iş olsaydı eğer Cumhuriyet Savcılığına Dilekçe verebilirdin. Sitenin önem durumuna göre sana 2 hafta ile 6 ay arasında bir yanıt verilir. Hata senin şifre herkeze verilmez. Benim ne arkadaşım ne ortağım ne annem babam hiçkimse şifrelerimi bilmez. Sende gizli tut en azından sana bir ders olmuş olur bu ileride daha dikkatli davranırsın.