SeoSarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komünist, Komünist Parti, Mao'cular..
Anlamayacak ne var?
Sürekli Komünistler Türkler'e ve diğer halklara zulüm etmedi mi?
Kafkasya'da Ahıskalılar'a ve Çeçenler'e, Ana yurtta Uygurlar'a bir de Tibet'i unutmayalım.
okyay58 ellerine sağlık.
Bence sadece bildiğini okuyorsun. Dünya üzerinde zaten sadece komünistler insanlara zulüm etmişler. Zaten dünyayı bu duruma getiren sırf komünistler oldu. Hangi devirde yaşıyorsun? Sene 2009 oldu. Rusya, eski Sovyetler değil. Hiç birşey eskisi gibi değil. Dünya üzerinde tek bir katil var. O da Amerika ve şu anda baktığında Amerika'ya karşı duran en büyük ülkeler Venezuela ve Küba. İkiside Latin Amerika'da yer alıyor. Küba, yıllardır amborga altında ve kendi ilacını kendisi üretiyor, kendi yiyeceğini kendisi üretiyor. Belki ilk başlarda zorlandı ama şu anda dışa bağlı değil ve dünya üzerinde sağlık konusunda başı çekiyor. Venezuela, sürekli baskı ve zorlamalardan kurtulmak için Hugo Chavez'i seçti ve herşey şu anda ilk başladıklarından çok iyi durumda.

Afganistan'da da savaş oldu, Irak'ta da , Filistin'de de , Bosna'da da ; dünya üzerinde pek çok yerde. Neden hiç birini görmüyorsunda aynı yere bakarak insanların kafasında ön yargı oluşturmaya çalışıyorsunuz? İran'da Ahmedi Necat'ın seçim sonrası yaptırdığı baskılara ne demeli. Dünya üzerinde çok şeyler oluyor. Hiç bir olayda genelleme yapılmazken kendi görüşlerinize ters bir yönetim şekli oluncamı bazı şeyler aklınıza geliyor.

Bir söz vardır. İmamın şarap içmesinede karşıyım, imam şarap içiyor diye haber yapılmasınada. Çünkü, bu şekilde yapılan haberler halk içinde genel olarak algılanıp tüm imamlar öyleymiş gibi düşünmelerine neden olabilir. Halbuki kişisel birşeydir ve şahıs olarak bakılıp haber yapılmalıdır.

Çin'in tutumunu savunmadığımı önceki mesajımda belirttim. Bu konuda bu nedenle yorum yazmıyorum.